Як вийти на міжнародний ринок українському бізнесу?

16.02.2021 | Новини

Торговельно промислова палата Німеччини пропонує допомогу українським експортерам та бізнесменам-початківцям у виході на нові ринки збуту.

Експорт товарів і послуг України в Німеччину

Великим ринком збуту, економічним партнером для послуг та вітчизняних товарів є Німеччина. З 1 січня 2016 року була підписана Угода про всеохоплюючу та поглиблену зону для вільної торгівлі з ЄС. З тих пір двостороння торгівля між Німеччиною та Україною має тенденцію стабільного зростання.

Стратегії виходу на зовнішній ринок для українських підприємців і виробників

Найперспективнішими та найуспішнішими для експорту, як зазначають дослідники ринку,  стануть послуги та товари, які недостатньо добре представлені на ринку Німеччини, у яких Україна є конкурентною на міжнародному ринку.

Найкращі галузі для виходу на ринок Німеччини:

  • легка промисловість;
  • машинобудування;
  • харчова промисловість.

 

Отримайте консультацію щодо виходу на зовнішній ринок

Спеціалісти Export Helpdesk проконсультують та запропонують кваліфіковану допомогу експортерам-початківцям, нададуть інформацію про тематичні заходи, організовують участь у бізнес-делегаціях та в Україні та Німеччині у форматі B2B, організують ділові поїздки до Німеччини. Перевагами роботи з Німецько-Українською промислово-торговельною палатою є прямі контакти із європейськими та німецькими партнерами для пошуку ділових надійних партнерів і клієнтів. Співробітники юридичного відділу допоможуть та проконсультують у вирішенні питань, пов’язаних з оформленням документів, патентним і податковим правом.

Зв’язатись з відділом підтримки експортерів можливо за посиланням – https://ukraine.ahk.de/ua/dienstleistungen/export-helpdesk