Робота на таксі в Маріуполі

13.08.2021 | Ринок праці

Якщо ви шукаєте гарний варіант заробітку з вільним графіком, з можливістю поєднання з основною роботою, навчанням, іншими справами, вас неодмінно зацікавить робота в таксі. Сервіс «Болт» пропонує працевлаштування для тих, хто має власне авто в задовільному технічному стані не старше ніж 2000 року, водійське посвідчення категорії В та бажає заробляти якомога більше. Це чудова нагода самостійно керувати своїм графіком і доходами.

Пасажирські перевезення, а саме таксі, зараз мають великий попит. «Болт» – дуже простий і зрозумілий сервіс. Клієнтський потік у нього великий завдяки доступній вартості, зручності, можливості обирати різні категорії машин і викликати водія завжди, коли це потрібно. Не треба чекати зворотного дзвінка, довго шукати вільний автомобіль, знімати готівку, щоб розплатитися. Водії Bolt постійно мають замовлення та стабільний дохід.

Що потрібно для працевлаштування

Умови та вимоги дуже прості. Не треба проходити довгих, багатоетапних співбесід, надавати документи про освіту тощо. Працювати зможе людина, яка відповідає наступним вимогам:

  • вік – від 18 років. Приєднатися до команди можуть чоловіки й жінки, офіційно працевлаштовані чи безробітні, студенти, сімейні люди;
  • водійське посвідчення категорії В. Ви завжди матимете багато клієнтів, успішно працюватимете, якщо обиратимете для поїздок ті райони міста, які добре знаєте. Аби уникнути будь-яких складнощів, вам краще мати досвід водіння;
  • власний транспортний засіб. Це повинна бути машина не старше ніж 2000 року, у задовільному технічному стані, без видимих подряпин та інших пошкоджень. Докладніше про вимоги до таксі «Болт» у Маріуполі читайте тут: https://ua.bolt-ua.com/mariupol;
  • смартфон. Підходять усі моделі з різними типами ПЗ. Він знадобиться, аби встановити додаток, адже вся робота (приймання замовлень, оплата) проходить через нього. Ним же користуються клієнти для виклику таксі;
  • доброзичливість, ввічливість, готовність допомагати людям. На цьому базується успішність таксиста. Пасажири ставитимуть вам високі бали (оцінюється поїздка в додатку), якщо залишаться задоволеними.

Додатковим плюсом буде володіння іноземною мовою. Клієнти (студенти, туристи, робітники) з інших країн теж користуються Bolt. Вони чудово знають про особливості роботи компанії, адже це міжнародний сервіс, який працює й за кордоном.

Схема оплати за вашу роботу дуже проста й зручна. Гроші за послуги надходять на вашу банківську карту за мінусом комісії сервісу, яка складає всього 12%. Вона знімається лише за здійснену та завершену поїздку. Якщо клієнт із якихось причин скасував її, ви не будете сплачувати комісію.

Служба таксі «Болт» забезпечує стабільний потік клієнтів, незалежно від дня тижня чи часу. Навіть у тому разі, якщо ви працюватимете тільки вночі, все одно матимете гарний заробіток. Водій сам вирішує, коли йому виходити на зміну. Ви можете обирати будь-який зручний час, враховуючи, що від кількості виконаних замовлень залежить сума вашого доходу.

Щоб приєднатися до команди й почати роботу в Маріуполі, вам потрібно заповнити онлайн-форму на сайті або звернутися до компанії через «Вайбер» або «Телеграм». Туди ви завантажуєте скан-копії документів. Потім, після дзвінка нашого менеджера, вам треба з’явитися в офіс, аби надати оригінали паперів, пройти коротку співбесіду й інструктаж. Далі починається ваша робота!