Жіночі куртки спортивної стилістики: для тих, хто живе у динамічному ритмі

19.01.2022 | Новини

Тренд на спортивний стиль уже кілька десятиліть не покидає модних вершин. Звісно, такий підхід не могли не оцінити представниці прекрасної статі, котрі бажають максимальної зручності, і хочуть при цьому залишатися привабливими. Спортивний верхній одяг уже давно вийшов за межі тренувальних майданчиків, стадіонів чи лижних трас. Світові бренди пропонують дизайнерські рішення на будь-який смак, і тому комплекти з такими куртками гармонійно виглядають на фоні урбаністичних пейзажів. А про комфорт під час відпочинку за містом, ігор з малюками чи домашніми улюбленцями в спортивних куртках знають всі.

З’явилось бажання поповнити гардероб такою обновкою? На сайті «Ideal Sport» можна купити жіночу спортивну куртку https://idealsport.com.ua/women/clothes/jackets/, яка буде довго тішити красивим виглядом та якістю. А от як зробити вибір і як створювати актуальні комбінації – про це і йтиме мова в цій статті.

Нюанси підбору жіночої спортивної куртки: ключові моменти

Отже, слід звернути увагу на:

  • Температурний режим, коли планується носити річ. Це потрібно враховувати, адже іноземні бренди часто орієнтуються на температуру в той чи інший сезон в своїй країні. З цієї причини часто зимові європейські моделі насправді зможуть зігрівати з пізньої осені до січневих морозів. А от марки скандинавських країн зазвичай розраховані на більш екстремальні показники, тому зима в них не страшна.

  • Розмір. Розмірна сітка різних брендів відрізняється, тому примірка у звичайному чи звірення параметрів із замірами, наданими виробником, перед замовленням в інтернет-магазині – обов’язкові.

  • Довжина. Оптимальна довжина демісезонних і зимових екземплярів для піших прогулянок містом – на долоню вище від колін. Для жінок, які пересуваються переважно на автомобілі, зручною буде коротка прилягаюча модель. Стосовно вітрівок і парок для літа і теплого міжсезоння, то тут вибір довжини визначається лише особистими вподобаннями.

  • Дизайн. Сучасна вулична мода не обмежує у виборі залежно від віку чи соціального статусу − можна проявити цілковиту свободу. Такий верхній одяг не призначений для офіційних заходів з дрес-кодом, тому обмежувати себе просто немає сенсу.

Як у онлайн, так і в офлайн магазинах завжди працюють консультанти. Якщо виникають додаткові питання чи сумніви при виборі, сміливо можна запитати у них: спеціалісти багато років працюють у цій сфері, тому нададуть дійсно слушні поради.

З чим можна носити спортивну куртку дівчатам і жінкам?

Зі спортивними куртками вдало поєднується майже весь одяг спортивного стилю і напряму кежуал. Взимку і в холодне міжсезоння їх можна носити з:

  • Джинсами, легінсами, шкіряними утепленими брюками, спортивними штанами, в тому числі популярними в цьому сезоні джокерами – штанами з манжетами знизу.

  • Об’ємними светрами, світшотами, теплими сорочками, гольфами.

  • З взуття підійдуть утеплені кросівки, грубі черевики (в тому числі трекінгові), угги, а також так звані «дутики».

  • Оптимальний вибір аксесуарів – лаконічна сумка крос-боді чи хобо, спортивний чи повсякденний рюкзак, шапка біні з помпоном або без нього, шарф гладкої фактури.

Стосовно літніх модифікацій і варіантів, розрахованих на пізню весну і ранню осінь – усе те саме, лише, ясна річ, без зимового утеплення. Різноманітні футболки, повсякденні сорочки (у смужку, клітинку чи гавайський малюнок), тонкі лонгсліви, шорти, сандалії чи кеди – відмінні компаньйони легкій вітрівці. А любительки незвичайних ансамблів можуть спробувати «подружити» таку куртку і з сукнею – головне, щоб плаття було у такому ж демократичному стилі.