Бізіборд прямокутний «Я – господарочка» для дівчаток від 1 року. Розмір 44*12,5*31. ChiDe

23.09.2023 | Статті

Цей бізіборд стане найкращим подарунком дівчинці віком від одного до п’яти років, він чудово розважить маленьку «господарочку» та принесе багато важливого для розвитку дитини. Якщо ви шукаєте корисну та цікаву іграшку – зверніть увагу саме на цей варіант від ChiDe.

Особливості моделі «Я – господарочка»

Бізіборд зроблений із якісної фанери, має прямокутну форму та складається з декількох розвиваючих дощок – чотири сторони і плюс дах. Завдяки цьому у дитини з’являється більше простору для розваг та вивчення, бо кожний борд несе свій унікальний досвід та пов’язаний з домашнім господарством. Наповнення сторін таке:

  • на першій – привабливе дзеркало, викладене блискучими синіми паєтками, простора шафа для лялькового одягу, де вже зберігаються дві сукні, три квадратики з малюнками, які обертаються, а також невеличкий лабіринт, по якому кошеня повинне дійти до мишки;
  • на другій знаходиться хмаринка та сердечко, які легко пересуваються, приваблива квіточка, яку можна обертати, а також дверцята в будиночок, на яких прикріплений замочок, що відчиняється;
  • третя має пральну машину, оснащену колом, яке обертається та містить намистинки, таз з водичкою (зроблена схожа візуально поверхня), цікава щітка у вигляді лабіринту, зі шматочка липучки рушничок, а також душ, з якого тече вода (її імітують шнурочки з намистинками);
  • четверта сторона – це кухня, де розміщується плита з рухливою рукавичкою, намальований холодильник для зберігання продуктів та кухонні приладдя на стіні, а також посередині є піца, яка крутиться. Тут же дитинка знайде собачку та кісточку, які можуть рухатися в різних напрямках.

Ще бізіборд «Я – господарочка» має розвиваючий дах. Там також можна крутити коло, гратися різними дівчачими дрібничками (помадою, пудреницею, гребінцем та ін.), переміщуючи предмети. На даху можна керувати човном.

Покупка бізіборда

Ми пропонуємо вам чудову розвиваючу екоіграшку, безпечну, надійну, корисну та цікаву по доступній ціні. Бізіборд «Я – господарочка» від ChiDe – це виріб ручної роботи, який майстри робили з душею та любов’ю до малечі. Замовляючи іграшки у нас, ви економите час та кошти (вам не доведеться переплачувати, бо це товар нашого виробництва). Ми гарантуємо якість, пропонуємо швидку доставку та можливість оплатити товар, як зручно.

Обирайте діткам найкраще!