Навіщо потрібна АСОЕ - автоматизована система обліку електроенергії?

19.09.2020 | Статті

Вже давно інженери намагалися спроектувати систему, яка зможе самостійно здійснювати контроль над кількістю спожитої електроенергії. Раніше для впровадження були потрібні дорогі мікросхеми, тому такі рішення могли дозволити собі тільки великі організації. Однак розробники не зупинилися на досягнутому результаті, і постійно вдосконалювали систему. Завдяки створенню електронних лічильників їм вдалося отримати більш якісні показники споживання енергії. Розвиток бездротових технологій дозволило підвищити ефективність системи і отримати швидкий доступ до потрібної інформації.

В даний час практично на кожному підприємстві встановлена своя система обліку енергоресурсів. Основним завданням даного комплексу є збір даних, що стосуються споживання електричної енергії. АСКОЕ проводить аналіз інформації, і на його основі створює звіт. З його допомогою керівник компанії зможе дізнатися прогноз ситуації на майбутній період. Подібний підхід дає можливість планувати бюджет підприємства на наступний місяць або квартал.

Якісні АСТОЕ лічильники

Для повноцінного функціонування системи необхідно дотримуватися деяких умов, а саме:

  • встановити на підприємстві електронні лічильники,
  • концентрувати інформацію в суматорах, які представляють собою блоки з великим об’ємом пам’яті,
  • використовувати зв’язок для відправки звітів,
  • створити центри для обробки інформації, забезпечити їх сучасною технікою та програмним забезпеченням.

Система АСТОЕ включає до свого складу електронні лічильники, які дозволяють враховувати обсяг спожитої енергії. Головне достоїнство сучасних пристроїв полягає у відсутності рухомих деталей. На відміну від індукційних приладів електронні лічильники надають споживачам більше можливостей.

Де замовити метрологічну повірку АСКОЕ або її монтаж?

Компанія “ЕНЕРДЖИ ЛАЙН” працює в даному сегменті ринку не перший рік. Фірма займається проектуванням, монтажем і обслуговуванням АСКОЕ. Якщо ви шукаєте підрядника для установки АСКОЕ, то скористайтеся пропозицією цієї організації. Фахівці в короткі терміни спроектують і впровадять систему на Ваше підприємство. Щоб отримати додаткову інформацію про дані послуги, зв’яжіться з менеджером “ЕНЕРДЖИ ЛАЙН”. Він докладніше розповість про цю процедуру і визначить вартість Вашого замовлення.