Замовити контекстну рекламу в Google від агентства «Site Ok» — 4 вимоги до даного виду розкрутки сайту

15.02.2022 | Новини

Розкрутка сайту за допомогою контекстної реклами вважається однією з найефективніших. Все завдяки тому, що такий вид контенту спрямований на залучення потрібної аудиторії. Він працює в такий спосіб. Людина вводить певний запит у рядок пошуку і перші декілька оголошень будуть контекстними. Вони безпосередньо пов’язані з сайтом, на якому пропонують потрібну послугу.

Просування контекстною рекламою допомагає підвищити трафік, ознайомити користувачів з асортиментом продукції, акцій чи послуг, розкрутити новий сервіс чи підвищити рівень репутації фірми. Даний тип реклами добре працює в пошукових системах. Головне — створити якісний та цікавий контент.

Агентство інтернет-маркетингу Site-Ok пропонує якісну розкрутку веб-ресурсів за допомогою контекстної реклами в системі Google. Команда досвідчених співробітників розробить та розмістить ефективний візуальний та текстовий контент. З його допомогою ваш бренд за короткий проміжок часу придбає нових клієнтів та підвищить кількість продажів.

Критерії якісної реклами для надійного просування сайту

Як і будь-який інший вид просування, реклама контекстного типу має свої правила оформлення та змісту. Вони відрізнятимуться залежно від місця її розміщення, але є і загальні вимоги.

Розглянемо, як виглядають контекстні оголошення від «Site Ok»:

  1. Оголошення має містити посилання на сайт, що знаходиться на етапі розкрутки. Інакше потенційному клієнту вашого сервісу доведеться витратити час на його пошук.

  2. Відсутність граматичних, смислових та інших видів помилок у тексті. Грамотно написаний текст реклами привабить клієнтів та підвищить рівень їхньої довіри.

  3. Текст повинен бути написаний стандартним шрифтом і розміром літер. Втім, допускається використання абревіатур.

  4. Забороняється поширювати певну інформацію. До такої відноситься порнографічний контент, нецензурна лексика та екстремістська інформація. Також не допускається порівняння товару з конкурентною продукцією та порушення авторських прав.

Тільки з дотриманням даних загальних правил розкрутка сайту пройде найкращим чином.

 

Фахівці агентства володіють знаннями та навичками у написанні контекстної реклами найвищого рівня якості. До нас звертаються компанії різних напрямків у бізнесі і всі вони отримують однаково ефективний рекламний контент.

Потенційні клієнти мають можливість ознайомитися з роботами професіоналів на сайті компанії «Site Ok». Крім портфоліо, там можна знайти інформацію про вартість просування та дізнатися більше про інші методи роботи агентства. Перейти на сторынку веб-сайту агенства: https://ukr.site-ok.ua/poslugy/контекстна-реклама.