Організація Об’єднаних Націй святкує 72 річницю

24.10.2017 | Новини

 «Коли ми гарантуємо повагу до прав людини та людської гідності усім – вдасться побудувати мирний, стійкий та справедливий світ. У День Організації Об’єднаних Націй давайте Ми, народи зробимо це бачення реальністю» – Антоніу Гутерріш, Генеральний Секретар ООН.

Нагадаємо, що сьогодні 24 жовтня Організація Об’єднаних Націй святкує свою 72 річницю. У жовтні 1945 року Україна була однією з перших серед 51 держав, що підписали статут Організації Об’єднаннях Націй та дотримується принципів і положень на протязі багатьох років.

У 2000 році у Києві було відкрито представництво ООН з метою впорядкування та укріплення партнерства. Загальною метою співпраці та об’єднання зусиль є боротьба за встановлення та підтримання миру, загальної безпеки та процвітання світової спільноти. Структура Організація Об’єднаних Націй в Україні складається з представників 18 фондів та програм, спеціалізованих та акредитованих в Україні представництв ООН. Усіх представників ООН в Україні – FAO, ILO, IOM, UNAIDS, UNDP, UNICEF, UNFPA, UNHCR, UNOCHA, UNODC, UNOPS, UNV, UN Women, WFP, WHO, та World Bank поєднує спільне бачення та загальний підхід спрямований на задоволення потреб населення нашої держави:

  • Гуманітарна допомога, в тому числі в східних регіонах країни;
  • Відновлення, стабілізація та реабілітація громадян з зони конфлікту;
  • Підтримка довгострокових реформ в масштабах країни з метою покращення соціальної стабільності та демократичного управління;
  • Консультування та сприяння Уряду України у впровадженні механізмів дії в сфері прав людини, та звітах Місії ООН з прав людини в Україні.

Якщо ви підтримуєте політику та поділяєте цінності Організації Об’єднаних Націй та мрієте змінити світ на краще, то можливо, варто переглянути пропозиції щодо працевлаштування в ООН як в Україні, так і в усьому світі на офіційному сайті. Можливо саме так ви знайдете роботу своєї мрії.