Програма по створенню робочих місць для вимушених переселенців

26.03.2015 | Новини

un

Програма по розвитку ООН (ПРООН) запропонувала механізм стимулювання роботодавців різного рівня для створення робочих місць для вимушених переселенців. Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті організації.ПРООН запрошує всіх бажаючих роботодавців , починаючи з місцевих органів влади та представників великого бізнесу і закінчуючи приватними підприємцями, долучитися до цієї програми. Розпочато процес прийому попередніх заявок.

Згідно програми, роботодавцям що створили певну кількість робочих місць для вимушених переселенців, будуть компенсовані 67% від їх витрат на створення цих робочих місць, оплату праці, закупівлю устаткування, необхідного для створення робочих місць.

За територіальним охопленням, перевага буде надаватися тим регіонам України, в яких зосереджена найбільша кількість вимушених переселенців з зони АТО та Криму, пропозиції з інших регіонів також будуть розглянуті.

Ознайомитись з подробицями програми, завантажити форму заявки та дізнатися про контакти організаторів можна на цій сторінці.