Які перспективи може запропонувати робота в Польщі

14.02.2020 | Новини

 

Кількість українців, які бажають знайти роботу в Польщі збільшується з кожним днем. Основна причина – нестабільна економіка рідної країни та бажання зробити своє життя кращим, гідним та щасливим. Робота в Польщі від компанії Андрія Марисюка дає можливість побудувати власний будинок для великої сім’ї, купити квартиру, машину, спланувати весілля або відправитися в омріяну подорож. Чому саме Польща? Тому що саме тут вам запропонують велику кількістю різноманітних вакансій, згідно з особистими інтересами та побажаннями.

Якщо ви вирішили спробувати роботу закордоном, звертайтесь до компанії Андрія Марисюка. Де вам швидко та відповідально підберуть вакансію.

Чому більшість людей обирають роботу в Польщі

Робота в Польщі задовольняє українців з різних причин:

  • висока заробітна платня;
  • невелика відстань від рідних;
  • легкість працевлаштування;
  • різні вакансії;
  • можливість харчування та проживання за рахунок підприємства;
  • шанс отримати карту побуту.

Зазвичай українці часто відвідують своїх рідних, вони можуть повертатися додому кожні три місяці, або раз в півроку, в залежності від побажання. Оскільки харчування та проживання може бути влаштоване коштом підприємства, отримані гроші можна спрямувати на ремонт власної домівки та інші довгоочікувані мрії.

Чому підприємства Польщі бажають брати на роботу українців

Згідно, соціальних опитувань, які були проведені минулого року, на ринку праці в Польщі завжди раді українцям. Це і не дивно. Закордоном українці вважаються надійними співробітниками, на яких можна покластися. Також важливу роль відіграє спрощений процес підготовки документів для офіціального працевлаштування.

Компанія Андрія Марисюка пропонує роботу в Польщі на офіційних умовах. Нелегальна праця може мати погані наслідки для обох сторін. Легальне працевлаштування в Польщі забезпечує українців тими самими умовами, що і поляків: працівник отримує страхування, соціальні гарантії, оплачувану відпустку та лікарняний.

Якщо ви турбуєтесь про сімейні відносити, та не бажаєте надовго розлучатися зі своєю дружиною, вам буде цікаво розглянути роботу в Варшаві для сімейних пар. Зазвичай це робота на заводі, фабриці, у сільському господарстві або у сфері харчування. Якщо ж ви знаєте польську, або іншу іноземну мову, тоді маєте шанс отримати високооплачуване місце. Не рекомендуємо шукати роботу в Польщі самостійно, адже з високим попитом на закордонну працю збільшилась кількість шахраїв, які пропонують жахливі умови праці, або взагалі беруть гроші й зникають. Компанія Андрія Марисюка більше 5-ти років на ринку праці, тому має гарні рекомендацію і репутацію серед українців. Обирайте правильно і тоді робота в Польщі принесе вам задоволення.