Справжня турбота. Три бренди натуральної косметики, що заслуговують на увагу

22.10.2021 | Новини

Б’юті-індустрія пропонує безліч косметичних засобів – як доглядових, так і декоративних. Проте не всі ці товари безпечні. До складу багатьох із них входять парабени, формальдегіди, лаурилсульфати, пропіленгліколь, синтетичні віддушки й барвники та низка інших компонентів хімічного походження.

Сполуки продовжують термін зберігання продукції, надають їй кремової консистенції, сприяють піноутворенню, відбілюють та очищають тощо, але, по суті, є канцерогенами. Речовини можуть стати причиною алергії, подразнити шкіру, пришвидшити старіння. Хочете знайти альтернативу? Це натуральна косметика. Далі – коротко про бренди, на які варто звернути увагу.

BY-Cosmetics

«Бі Вай Косметікс» – екосвідомий виробник з Індонезії, Балі. Засоби 100%-но натуральні, у складі немає ні шкідливих, ні нейтральних сполук. Бальзами для губ від цієї торгової марки зволожують і живлять, усувають лущення, заспокоюють. Скраби для обличчя чи тіла очищають, підтягують пори, дарують свіжість. Протисонцевий крем зволожує та оберігає шкіру від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Гідрат для обличчя живить.

Вичерпна інформація про склад косметичних засобів вказана на пакованні та на сайті компанії. Продукція не тестується на тваринах. Традиційне паковання – косметичний алюміній, який можна використовувати повторно або здати на перероблення, щоб мінімізувати кількість відходів.

Lac Sante

Український виробник спеціалізується на виготовленні натуральної косметики, засобів для спа-процедур, грязелікування. В асортименті бренду:

  • універсальний крем, що зволожує та посилює захисні функції шкіри;

  • кавовий мус-скраб з виноградними кісточками для делікатного очищення й пілінгу;

  • крем-мус для обличчя, що стимулює регенерацію клітин;

  • грязьова маска, яка наповнює шкіру енергією;

  • крем-гель для вмивання;

  • ультразволожувальна сироватка загальнооздоровчої дії та інші.

Паковання екологічне. У більшості випадків це баночка з темного скла з бамбуковою кришкою.

Careful cosmetics

Ще один український бренд. Сконцентрований на виробництві декоративної косметики для безпечного повсякденного макіяжу. Засоби універсальні, один продукт має кілька способів застосування. Усі компоненти сертифіковані, а паковання Zero Waste можна здати на перероблення.

Лінійка містить різноманітні засоби. Наприклад, кремовий скульптор для обличчя підходить для щоденного макіяжу. М’яка текстура та легкий натуральний аромат роблять використання легким і приємним. А мило для брів – натуральний фіксатор, що не склеює та не сушить волоски. Засіб безбарвний, тому універсальний.

Джерело: сайт ozero.me