Як заробити, не працюючи: блоги в YouTube вражають прибутками

07.09.2016 | Кар’єра

video-camera

Незважаючи на офіційне безробіття в країні, для активних і винахідливих українців завжди знайдуться джерела прибутку, які часто не потребують освіти й навичок. Одним із таких джерел є ведення онлайн-блогу в YouTube. Цей всесвітньо відомий відеохостинг приносить своїм користувачам місячні доходи, вимірювані десятками та сотнями тисяч доларів.

При цьому українці не відстають від своїх закордонних побратимів. Так, наприклад, власники провідних українських відеоблогів Miss Katy та Mister Max є доларовими міліонерами виключно завдяки своїм каналам у YouTube. За менш ніж 2 роки з моменту реєстрації відеоогляди двох маленьких українців – сестри Каті й брата Макса, – що публікуються в мережі їхнім батьком, стали приносити їхній родині стабільний щомісячний дохід у розмірі $40,000-$60,000 кожний.

Також українці добре заробляють на рубриках, присвячених гумору, комп’ютерним іграм, розвагам, кіно та анімації, косметиці й побутовим товарам, а також новинам і політиці. Дехто робить огляди придбаних товарів, інші ведуть блоги про подорожі – все залежить від фантазії.