Експерти розкрили 5 ознак того, що у вас не робота, а мрія

07.12.2016 | Кар’єра

Що має бути присутнім у моїй роботі, щоб зробити мене абсолютно щасливим? Аби допомогти відповісти на це глобальне питання, аналітики ринку праці визначили 5 основних складових ідеальної роботи.

  1. Команда. Вкрай важлива ланка в кар’єрному ланцюзі для багатьох працівників. Означає працювати серед однодумців, разом проводити час поза роботою та бути впевненим у допомозі колег.
  2. Гнучкість. Синонимична компромісності з боку працедавця – коли, наприклад, ви можете прийти трохи пізніше, й ніхто не дивитиметься на вас скоса: головне, аби робота була виконана якісно і вчасно.
  3. Винагорода. Можливість не просто виживати, а жити у задоволення. Наявність коштів для повноцінного відпочинку, хороша медична страховка, корпоративне навчання – це ті речі, які допомагають не сушити голову над тим, як дожити до завтра.
  4. Визнання. Як правило, визнання в цьому контексті – це синонім кар’єрного росту. Якщо у вас є принаймні декілька варіантів розвитку всередині компанії, тож, у вас є визнання працедавця.
  5. Свобода. Йдеться про вільне прийняття важливих рішень. Означає, що над вами не тяжіє чиясь авторитарність, і ви вільні проявляти ініціативу.

Якщо всі з цих складових присутні у вашій кар’єрі, ви сміливо можете вважати себе щасливою людиною та явно не замислюватися над пошуком нової роботи.