Стільниці з кварцу: головні причини популярності

15.07.2021 | Статті

Ефектним оформленням кухонної зони або їдальні стає красива, міцна та довговічна стільниця. Сучасна продукція стає гідною заміною натуральному каменю, її використовують для прикраси робочого на кухні чи столового простору. Широка або невелика стільниця може бути використана також при оформленні творчої майстерні або особистого приміщення, ресторану або кафе.

Стільниці з кварцового агломерату: гарантовані переваги для покупців

Для виробництва кожної одиниці використовують кварцові слеби, які позбавлені недоліків натурального каміння. Їх обробляють досвідчені майстри BestTop, які виконують замовлення будь-якої складності. Поверхня може приймати різні форми та конфігурації, бути різної довжини та ширини – вибирає замовник. Кожен товар штучний, його виробляють за певними параметрами та вимогам, за зробленими вимірами, іншого такого не існує. Майстрам вдається створити ефектну продукцію необхідних параметрів.

Вибирають стільниці не тільки за те, що вони можуть різних форм. Приваблюють покупців й переваги товару:

  • Високі показники міцності. Матеріал не боїться подряпин та ударів.
  • Міцність на вигин. Виріб не боїться постійних зовнішніх навантажень (це не акрил, який легко розрізати).
  • Несприйнятливість до вологи. Це дозволяє виключити розвиток патогенних мікроорганізмів на поверхні – в матеріалі немає мікротріщин, поглиблень, нерівностей та шорсткостей.
  • Простий догляд. Очищати поверхню можна дуже швидко та легко – дуже просто видаляти будь-які забруднення, в тому числі вологою або сухою серветкою.
  • Температурна стійкість. Гарячі предмети на будь-яку поверхню краще не ставити – кварц витримує температуру до 150–170 градусів.

Для виробництва використовують кварцовий агломерат, який складається в основному з кварцу. Це натуральна порода, для з’єднання якої використовують спеціальні смоли. Для створення необхідного кольору, малюнка, фактури використовують різні пігменти.

Стільниці будь-якої товщини, форми та кольору

Величезний асортимент фактур й кольорів дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські рішення. Поверхня може бути класичної прямокутної, овальної чи квадратної форми. Майстри здатні створювати красиві покриття складної конфігурації та довжини. При необхідності можна з’єднувати в єдину геометрично складну конструкцію кілька елементів. Стики й шви не буде видно.

Товщина стільниці часто досягає 20–30 см. Можна підібрати вироби й 40-сантиметрової товщини.