Upgrowth | Marketing Agency: допомагаємо малому та середньому бізнесу зростати. Робимо бренд упізнаваним

12.04.2022 | Экономіка

 

Upgrowth | Marketing Agency — це маркетингове агентство повного циклу. Ми допомагаємо малому та середньому бізнесу зростати, використовуючи для цього ефективні інструменти інтернет-маркетингу.

Для кожного клієнта розробляємо персональну стратегію розвитку, враховуючи його цілі на сьогодення та майбутнє.

Наша мета — зробити так, щоб бізнес кожного підприємця нашої країни зростав.

Чим можемо допомогти

Просування в соціальних мережах|SMM. А якщо компанії ще нема в жодній, проведемо аналіз, визначимо, де більше вашої аудиторії й почнемо працювати.
Налаштування реклами| Google Ads, Facebook Ads. Контекстна реклама чи в соцмережах? Визначимо, яка буде для вас ефективною, розробимо та запустимо рекламну кампанію.
Робота з маркетплейсами України та зарубіжжя. Rozetka, Prom, Amazon, Etsy — це ті ресурси, на яких можна вигідно представляти український бренд. Ми в цьому допоможемо.
Консультація з просування, розробка стратегії. Якщо ви тільки збираєтесь запустити свою справу, але не знаєте, чи буде то вигідно — ми проведемо аналіз ринку щодо вашого продукту.
· Аналіз контенту на сайті та в соціальних мережах. Влучний текст та якісне фото – це те, що допомагає бізнесу зростати. Тож ми залюбки допоможемо покращити роботу цих інструментів контент-маркетингу.

Як ми працюємо:

1. Консультація. Познайомимось та поговоримо. Про ваш бізнес, про цілі, які задачі треба вирішити нагально. Які бюджети на всю цю справу та які терміни виконання будуть оптимальні.

2. Заповнимо невеличкий бриф. Щоб нічого не загубилось, запишемо: про компанію, цілі. Можливо є приклади того, що хочеться реалізувати. Бриф — це важливий документ, згідно з яким ми будемо розробляти план робіт та завдання для виконавців проєкту.

3. Узгодимо стратегію, план робіт і почнемо. Після заповнення брифу, ми розробляємо план робіт, в якому будуть вказані терміни виконання, вартість, бюджети. Узгоджуємо та починаємо працювати.

Також одне з основних направлень нашої роботи – просування магазинів на маркетплейсі Etsy. В нас багато талановитих майстрів, вироби яких можна продавати по всій Европі. Тому, якщо ви вже думали про вихід на міжнародний ринок, або вже маєте магазин на цьому маркетплейсі, та не знаєте як його просувати ми з задоволенням допоможемо.

Нумо знайомитись та співпрацювати:

Ми в соцмережах: https://www.instagram.com/upgrowth.marketing/

Сайт: http://upgrowth.com.ua/