Робота на дому

23.04.2019 | Статті

Років 10 тому робота на дому була дуже актуальна і передбачала наступне: виготовлення мила ручної роботи, вирощування грибів, виготовлення чого-небудь з бісеру, збирання ручок і так далі. Але слава Богу це все пішло в історію. Заробити хоч щось подібними способами, наскільки мені відомо, так нікому і не вдалося. У зв’язку з цим всі ці «прибуткові пропозиції» стали менш затребувані і в кінцевому підсумку – неактуальні. Вони і зараз іноді зустрічаються в мережі, але дуже рідко, так як дурнів серед нас все менше (сподіваюся).

Обдурено в той час було багато людей, тому що все це спочатку було задумано як спосіб витягнути з довірливих людей гроші. Але навіть зараз в інтернеті зустрічаються пропозиції подібного роду, тільки трохи еволюціонували. У дусі сучасного часу, так би мовити.

Це дуже сумно, бо свідчить про те, що досі знаходяться такі люди, які розраховують заробити цими, очевидно шахрайськими і примітивними методами. Таких пропозицій в інтернеті зараз дуже багато. Щодня виходять сотні нових сайтів зі все новими схемами обману.

Зараз робота на дому має чітко визначену спрямованість – це робота в інтернеті. Забудьте про ручки і мило, а тим більше про гриби. Але тут теж не без складнощів, так як будь-який користувач, набравши в пошуковику словосполучення «робота в інтернеті» або «способи заробітку в інтернеті» або нарешті «робота на дому» побачить мільйони знайдених сторінок. У підсумку – очі розбігаються і він не розуміє за що взятися.

Я працюю в інтернеті вже сьомий рік. Сам дивуюся, але це факт! З упевненістю можу гарантувати, що 90% тієї інформації, яку вам видасть пошукова система, після набору вище згаданих запитів – це або лохотрон, або способи заробітку, якими в принципі неможливо заробити грошей або можна, але копійки.

Читайте статтю за посиланням – Робота в інтернеті на дому http://itstatti.in.ua/zarobitok-v-interneti/168-robota-v-interneti-na-domu-bez-vlozhenij-i-obmanu.html , там представлені всі діючі методи, а ми розповідаємо далі..

Вирішальна помилка новачка, який вирішив спробувати заробити на дому – спочатку невірне розуміння як влаштована те середовище, в яку він прийшов за грошима. У більшості випадків він розраховує на халяву, хоче отримати все швидко і відразу, а лохотронщики тільки і чекають таких початківців «працівників» з розпростертими обіймами.

В інтернеті заробити звичайно ж можна. Зараз, до речі, багато хто живе за рахунок інтернету. Просто потрібно думати головою коли сунеш свій довгий ніс в яку-небудь чергову фінансову піраміду, вкладаючи туди останні кошти або збираючись платити якомусь дядькові на його сайті не зрозуміло за що. Тверезий розум необхідний, без нього чекає цілковитий провал.

Перевірених способів заробітку в Інтернеті насправді не так вже й багато. Я про ті способи заробітку, які дійсно приносять якийсь дохід людям. Якісь більше, а якісь менше, але головне-все чесно і в більшості своїй без вкладень коштів. За сім років своєї діяльності в інтернеті я помітив кілька таких способів.

Перед тим як викладати на своєму сайті інформацію про будь-якому проекті або сайті я все перевіряю, так що лохотрона тут немає. До речі, якщо ви початківець в інтернеті, то обов’язково прочитайте невелику статтю «Робота в інтернеті для студентів» http://itstatti.in.ua/zarobitok-v-interneti/164-robota-v-interneti-dlya-studentiv.html , вам це точно не зашкодить.

Робота в інтернеті для початківців

Припустимо, ви вирішили зайнятися роботою на дому. Для початку звести всі за і проти. Робота в інтернеті забирає дуже багато сил і часу. Тут буде простіше навчитися заробляти майбутнім мамам, які сидять в декреті. Бо постійно з’являється маса питань і їх вирішення вимагає часу. Але з іншого боку, вона має багато переваг і плюсів в порівнянні з іншими видами діяльності. Мені, наприклад, більше подобається заробляти додатково в інтернеті ніж працювати на дядька, ніж я, до речі, кілька років промишляв до можливості заробляти на дому.

Якщо ви все-таки зважилися спробувати заробляти на дому, в інтернеті, і ви новачок в цій сфері, то дозвольте дати вам кілька простих порад:

  • ніколи не вірте, що вам просто так давати гроші в інтернеті. Пропозиції такого плану: «Вкладіть 10 грн і отримаєте через тиждень 10 000 грн» завжди треба ігнорувати, інакше ви дуже швидко будете розчаровані;
  • ніколи не вірте, що існують якісь реально працюють бізнес-плани або супер-методи обіцяють великі заробітки. В інтернеті таких пропозицій у вигляді книг або дисків неміряно. Автори цього мотлоху обіцяють швидке збагачення, але в підсумку ви тільки втратите своїх грошей і ніяке збагачення вам природно не світить;
  • нерозумно на початковому етапі розраховувати на заробіток великих грошей. Робота в інтернеті складається з дрібниць, чим більше проектів в яких ви працюєте, тим більше дохід. Працюючи, наприклад, на опитувальниках можна заробляти 100-250 грн в день. Також можна заробляти на написанні відгуків, це ще 50-70 грн в день (при дуже активній роботі). Треба працювати багатьма способами, тільки тоді можна заробляти більш-менш нормальні суми. Саме це я і мав на увазі, коду написав, що робота в Інтернеті складається з дрібниць. Кожен проект окремо приносить відносно незначний дохід – значить необхідно працювати на великій кількості проектів – найвірніший шлях до хорошого заробітку на дому;
  • ніколи не зупиняйтеся якщо щось не виходить. Треба вірити в те, що у вас все вийде. Тільки з таким настроєм люди домагаються успіху в житті. Так не тільки в сфері інтернет-заробітку, так у всьому, самі знаєте цю просту істину;
  • для хорошого рівня заробітку в інтернеті необхідно задуматися про створення свого сайту – один з найприбутковіших спосіб заробітку в інтернеті з усіх існуючих (як кажуть варіант 100%);
  • крутите головою на 360 градусів, дивіться, стежте, слухайте! Світ дуже швидко змінюється, сьогодні одні тенденції, завтра інші. Використовуйте інтернет не тільки як вікно в світ розваг, але і як бібліотеку. Активним потрібно бути, тоді віддалено заробляти буде значно легше. Перевірено, працює 100%!

Також рекомендую до прочитання: «Робота в інтернеті – українські сайти» http://itstatti.in.ua/zarobitok-v-interneti/61-yak-zarobiti-100-grn-v-den-v-interneti-bez-obmanu-i-vkladen.html

Якщо правильно підійти до питання заробітку на дому, то шанси домогтися успіху є у кожного. Я сам є цим прикладом. На початковому етапі опускаються руки і хочеться все кинути. Але успіху домагаються саме ті, хто цей початковий етап пройшов. Зараз я живу за рахунок роботи в Інтернеті (буквально), чому невимовно радий. Але чого мені це коштувало знаю тільки я…

Ось я часто розмірковую на таку тему-якщо запитати у 100 осіб: хотіли б вони працювати вдома і жити за рахунок цього? Думаю, що 90% точно дадуть відповідь – «Так». Потім запитати: чи вірять вони, що можна заробляти на дому в інтернеті? Напевно, в кращому випадку 5% скажуть «Так». Чому так відбувається?

Мені здається, що така ситуація через те, що у людей немає віри в успіх і довіри, але вони самі в цьому винні і ніхто інший. Чому не вірять? Тому що коли-то обпеклися і втратили гроші. А може перед тим, як нести свої гроші дядькові потрібно було просто тверезо подумати над тим що ти робиш. А? Або я не вірно розумію ситуацію?

Заробляти на дому можна. Треба лише знати перевірені часом способи заробітку в інтернеті і ніколи не брати участі у фінансових пірамідах. Не купувати всякий мотлох, який дуже активно рекламується в мережі. Не вкладати свої кошти в неперевірені проекти. Нікому ні за що не платити, особливо, коли це необхідно зробити щоб отримати купу грошей на якомусь сумнівному сайті. Завжди шукайте відгуки, а потім починайте щось робити!
Удачі вам в роботі на дому, в інтернеті!