Меблі у вітальню: як вибрати та розставити

09.06.2021 | Новини

Закінчивши ремонт, людина відчуває велике полегшення, але попереду ще потрібно визначитись із питанням вибору меблів. Звичайно, найпростішим варіантом є оформлення приміщення за дизайнерським проектом, але це не кожному по кишені. Якщо Ви плануєте облаштувати вітальню, меблі можна придбати в інтернет-магазині «Mebli CITY», де Вам допоможуть підібрати оптимальний варіант оформлення під створений інтер’єр. У магазині можна підібрати у вітальню стінку, м’які меблі – все, що необхідно для створення затишку саме для Вашої родини.

Варіанти меблів у вітальню

Сьогодні виробники пропонують різні меблі для вітальні. Це можуть бути:

  • корпусні меблі;
  • м’які частини.

Корпусні меблі ідеально підходять для вітальні. Це різні елементи, створені у єдиному стилі. Стінка може бути виконана з різних елементів: стелажів, книжкових шаф, сервантів, настінних поличок, комодів тощо.

До м’яких меблів відносять дивани, пуфики й крісла, що слугують для облаштування зони відпочинку.

Модульні конструкції у наш час мають високий попит. До їх переваг можна віднести велику місткість меблів з використанням невеликого простору. Завдяки багаторівневості у приміщенні вдасться залишити багато вільного місця. Модульні конструкції нерідко використовують, окрім прямого призначення у якості розмежування простору на зони. Це особливо актуально у вітальнях, де нерідко приміщення ділять на різні зони:

  • робочу;
  • зону для відпочинку.

Для облаштування робочої зони часто використовують мобільні меблі, які обладнані коліщатками. Їх можна легко пересувати та змінювати планування кімнати.

Стінка у вітальню

Якщо якихось 20 років тому меблеві магазини пропонували стінки, які мало чим відрізнялись одна від одної, то сьогодні стінки у вітальню виконують у різних стилях. Комплект, що створює стінку, може бути найрізноманітнішим, а кожна людина отримала можливість підібрати саме той варіант, який оптимально підійде під власні потреби. Стінки виготовляють у різних колірних рішеннях. Сьогодні це не тільки варіант під дерево, але багата колірна гамма (від природних відтінків деревини до яскравих кольорових комплектів).

Меблі у вітальню

Меблі виступають показником смаку господарів. Вітальня – це місце, де родина приймає гостей, і саме ця кімната створить загальне враження про квартиру у цілому. Спершу потрібно визначитись із призначенням вітальні, чи це має бути простора кімната для розваг із гостями, чи краще її обладнати як затишне місце для відпочинку усієї сім’ї.

Меблі до вітальні мають бути якісними, гармоніювати між собою, відповідати загальному інтер’єру приміщення. У «Mebli CITY» можна підібрати різноманітні стінки, обідні комплекти, м’які частини, які можна об’єднати одним стилем, створюючи гармонійну атмосферу.